Welkom op mijn Reislog!

Hallo en welkom op mijn reislog!

Dé plaats om op de hoogte te blijven van alle avonturen en ervaringen tijdens mijn wereldreis. Vanaf nu zul je hier dan ook regelmatig nieuwe verhalen en foto's vinden, en via de kaart weet je altijd precies waar ik me bevind en waar ik ben geweest! Meer informatie over mijzelf en de reis die ik ga maken vind je in het profiel.

Wil je automatisch een mailtje ontvangen wanneer er een nieuw verhaal of een nieuwe fotoserie op deze site staat? Meld je dan aan voor mijn mailinglijst door je e-mail adres achter te laten in de rechter kolom.

Ik zie je graag terug op mijn reislog en laat gerust af en toe eens een berichtje achter!

Leuk dat je met me meereist!

Niels

Yvonne van Osch

Hoi Niels,

Ben ik nu echt de 1e die reageert? HUH!?!? Maar goed:

Het duurt nog wel eventjes maar in ieder geval heeel veel plezier op je wereldreis. Ik zal je volgen via de pc. Nog proficiat dat je geslaagd bent trouwens.

Groetjes Joost, Yvonne en Rik.

Alexander Botteram

Oew, die zag ik niet aankomen :P. Vet man, veel plezier!

Els de Bruin

Niels geniet met volle teugen van alle landen waar je terecht komt en kom met heel veel mooie verhalen, foto's en herinneringen terug. Kijk met spanning uit naar je belevenissen. Groetjes Els

Agaath Bijpost-Leering

Hoi Niels het is bijna zover.
Ik wens jou en je reisgenoten heel veel plezier.
Ik zal regelmatig jullie reis verslag volgen.
Ook zal ik wel via je ouders op de hoogte blijven.
Goede reis en veel plezier.
Agaath

Esther

Hey Niels!

Super dat je dit gaat doen, geniet ervan! Ik ga je zeker volgen!

Groetjes, je nicht ;)..

Jose vd Hoogen

Hee Niels

Nu is het dan bijna zover.
Ik wens je heel veel plezier en je reisgenoten ook.
Geniet van deze ervaring.

Tante José

Bernadette en Jan

Hallo Niels,
Wij wensen jou en je reisgenoten een hele goede, fijne, gezellige en leerzame reis toe.

Groetjes Jan, Bernadette, Anke en Jolien

Marieke M.

Have fun!!!!!

Judith

Hee Niels!

Vandaag is het dan eindelijk zover!!
Geniet ervan en heel veel plezier!
Ik ben benieuwd naar alle mooie reisverslagen en foto's! Maak er wat moois van!

Groetjes Judith